De weg naar de oplossing

Onze klanten hebben altijd een vraagstuk. Er is een boodschap die overgebracht moet worden. Een boodschap om mensen te informeren, om producten of diensten te verkopen of om een nieuwe relatie aan te gaan.

Wij hebben de kennis en vaardigheden om dat proces zo optimaal mogelijk in te richten. Om te bepalen wat de beste manier is starten wij, na een vrijblijvend kennismakingsgesprek, altijd met een inventarisatie sessie. Hierin bepalen we de te doorlopen stappen die nodig zijn om zoveel mogelijk rendement te behalen. In deze eerste fase is het belangrijk dat we goed zicht krijgen op de bedrijfsstrategie en het beschikbare budget. Op die manier kunnen we in een tweede gesprek samen met u een plan van aanpak opstellen waarin we de beschikbare middelen zo optimaal mogelijk kunnen inzetten. De grootte van het budget is bepalend voor de mate waarin we in kunnen gaan op de specifieke onderdelen.

Door projecten op deze manier aan te vliegen focussen wij altijd op het resultaat in plaats van alleen de realisatie van een losstaand onderdeel. Door enkele sessies te plannen krijgen we helder welke aanpak voor jullie nu het meest optimaal is en hoe we dat kunnen vertalen naar projecten die passen binnen het budget en die daarnaast de investering rechtvaardigen (hoe meten we het resultaat en hoe weten we op welke manier we bij moeten sturen).

Wij zien projecten niet als raadsels maar als mysteries

Futuron

Klokgebouw 166-167
5617 AB Eindhoven
Leyenbroekerweg 75
6132 CC Sittard
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
+31 40 78 78 663