Geen raadsels maar mysteries

Waarom wij verder kijken dan alleen een antwoord op de vraag
Wat is het verschil tussen een raadsel en een mysterie? Een raadsel zien we als een vraag waar je op zoek gaat naar het antwoord. En bij een mysterie is het duidelijk dat er iets opgelost moet worden maar hoe de vraag precies luidt is nog niet duidelijk. Bij een mysterie kijken we dus naar de vraag én antwoord.
Een praktische vertaling hiervan: Iemand heeft een budget dat besteed kan worden aan de online verkoop van een product. Als iemand een product wilt verkopen kan hij een website maken met productspecificaties, uitleg en een webshop. Maar het kan soms slimmer en effectiever zijn om in plaats van je energie te steken het optuigen en runnen van een webshop te kijken naar hoe je verhaal aansluit bij de vraag van je potentiële klanten. Vervolgens investeer je tijd en energie in hoe je klanten je bereiken en besteed je aandacht aan andere verkoopkanalen door derden. Dan zet je dus meer in op copywriting, advertising en retailers dan op een technische oplossing. Ik wil daarmee niet zeggen dat we andere oplossingen zoeken dan wat men voor ogen heeft maar we kijken wel altijd kritisch naar de oplossing die we bieden.

Onze werkwijze

Om de juiste vragen te formuleren doorlopen voor iedere opdracht een vast proces. De mate waarin we ingaan op de specifieke onderdelen is afhankelijk van het beschikbare budget.

Een greep uit onze klanten


APG Algemene Pensioen Groep
algemene rubberindustrie eindhoven
andrews degen
Restaurant Apotheek
http://www.debedrijfspoli.nl/
Bos event support
Brains unlimited
Buro 046
Futuron

Klokgebouw 166-167
5617 AB Eindhoven
Leyenbroekerweg 75
6132 CC Sittard
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
+31 40 78 78 663