Vraag een demo aan

“It's a lot easier to be lost than found.
It's the reason we're always searching
and rarely discovered.”

Sarah Dessen

Gratis demo sessie

Op zoek naar een ERP systeem? Wij laten graag zien wat Odoo te bieden heeft middels een live demo die we zo goed mogelijk laten aansluiten bij de vraag.  

Wanneer uit de demo blijkt dat Odoo aansluit bij de wensen en behoeften kunnen wij dieper in gesrpek. Wat zijn de ambities en verwachtingen en hoe kunnen wij daarbij helpen? 

We lichten graag onze unieke aanpak toen. 

Onze aanpak

Aan de hand van onze gestructureerde aanpak creëren wij inzicht.
Van uit dat inzicht realiseren we de gestelde doelen.

Odoo als ERP pakket

Wij zijn sinds 2001 gespecialiseerd in ontwikkeling van online applicaties voor het MKB. Odoo vervult hierin een belangrijke rol. 

Middels onze gestructureerde aanpak brengen we processen, vereisten en risico’s in kaart om zo een optimale ERP implementatie te volbrengen. Wij voorzien in een complete oplossing die aansluit bij de vraag en die is afgestemd op het beschikbare budget. 

Als officiële Odoo partner hebben wij alle expertise en middelen in huis om u volledig te ontzorgen.  Meer dan 4.2 miljoen gebruikers wereldwijd ervaren hoe zij met de meest gebruiksvriendelijke open source ERP software van Odoo hun handen vrij hebben om zich te concentreren op hun core business.

 


realiseert ambities

strategisch • creatief • uitvoerend

Futuron

Klokgebouw 166-167
5617 AB Eindhoven
Leyenbroekerweg 75
6132 CC Sittard
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
+31 40 78 78 663