Vormgeving

Je krijgt maar één kans voor een eerste indruk.
Je krijgt maar één kans voor een eerste indruk. Vormgeving speelt daarom een belangrijke rol in de communicatie. De manier waarop iets is ontworpen straalt indirect de kwaliteit af van wat je wilt vertellen.
Ongeacht het eindproduct werken we altijd vanuit een beeldconcept. Een soort moodboard van waar andere elementen ontworpen zullen worden. We houden ook rekening met eventuele toekomstige toepassingen van het beeldmateriaal. Dat is belangrijk voor een huisstijl maar net zo goed voor de opmaak van drukwerk of een digitale uiting. De kracht van visuele communicatie zit hem in de consistentie. Door de lijn door te trekken in alle uitingen die worden ontworpen blijft de communicatie een geheel wat resulteert in een grotere herkenbaarheid en vertrouwen.

kernelementen

  • Beeldconcept
  • Grafisch ontwerp
  • Huisstijl
  • Fotografie
  • Implementatie
  • Drukwerk

vormgeving als onderdeel van het geheel

We hebben een integrale benadering van communicatie. Vormgeving is hierin een onmisbaar element. Het is de vertaling van wat bedacht is binnen de strategie en vormt de verbinding tussen alles wat gerealiseerd wordt vanuit het concept. Lees meer over onze werkwijze en welke plek vromgeving inneemt binnen dit proces.

Een greep uit onze klanten


APG Algemene Pensioen Groep
algemene rubberindustrie eindhoven
andrews degen
Restaurant Apotheek
http://www.debedrijfspoli.nl/
Bos event support
Brains unlimited
Buro 046
Futuron

Klokgebouw 166-167
5617 AB Eindhoven
Leyenbroekerweg 75
6132 CC Sittard
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
+31 40 78 78 663