Marketing

Je weet wat je boodschap is en aan wie je die wilt overbrengen.
Welke kanalen zet je in om die boodschap te bereiken? 

Er zijn veel manieren om bij je doelgroep onder de aandacht te komen. Wij streven naar een heledere boodschap die aansluit bij de behoefte van je doelgroep. Vervolgens maken we een creatieve vertaling en zoeken de beste kanalen om deze boodschap over te brengen

Naar onze mening wordt te vaak ingezet op data-analyses. Het speelt bij iedere campagne uiteraard een belangrijke rol maar het credo "meten is weten" lijkt tegenwoordig meer op te resulteren in "meten is vergeten". Vergeten waarom je doet wat je doet en hoe mensen je product of dienst ervaren. Wij blijven ten alle tijde op zoek naar de juiste boodschap voor de juiste doelgroep. Een boodschap die aansluit bij wat jij wilt vertellen en wat zij interessant vinden om te horen. Ons zwaartepunt ligt bij de boodschap en niet alleen op het bereik. Zo hopen we de online en offline wereld weer te voorzien van informatie die een ontvanger inspireert en aanspoort in plaats van boodschappen die de wereld worden ingelingerd op basis van valse percepties of impuls aankopen.

kernelementen

  • Creatieve campagnes
  • Marketingstrategie
  • Marketingmix
  • SEO / SEA
  • Planning
  • Advertentiebeheer

marketing als onderdeel van het geheel

We hebben een integrale benadering van communicatie. Marketing maakt hier een essentieel onderdeel van uit. Het is de fase waarin we focussen op de kanalen die we inzetten om de boodschap te verspreiden.

Een greep uit onze klanten


APG Algemene Pensioen Groep
algemene rubberindustrie eindhoven
andrews degen
Restaurant Apotheek
http://www.debedrijfspoli.nl/
Bos event support
Brains unlimited
Buro 046
Futuron

Klokgebouw 166-167
5617 AB Eindhoven
Leyenbroekerweg 75
6132 CC Sittard
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
+31 40 78 78 663